Njega i oblikovanje tijela

NJEGA I OBLIKOVANJE TIJELA

Tretmani tijela

Zbog najrazličitijih opterećenja i načina življenja svaka koža nakon nekog vremena ukazuje na potrebu njezinog revitaliziranja i njege. U Materada Centru nudimo razne metode koje će doprinijeti očuvanju i održavanju kože kroz piling tijela, razne maske za tijelo, aparatnu i ručnu limfnu drenažu, ultrazvuk za dubinsko djelovanje protiv celulita, te ostale preparate renomiranih imena za regeneraciju kože.


 • Piling tijela - uklanja odumrle stanice s površine kože, reducira starenje, uklanja nečistoće i dubinski čisti kožu. Omogućuje ubrzano stvaranje novih stanica, odnosno obnovu kože. Koža je nakon pilinga elastična, glatka, dobiva zdravi sjaj i osjećaj svježine
 • Hydra firming - Tretman zamatanja tijela s algama djeluje na učvršćivanje i mineralizaciju kože koja je ponovno meka i blistava. Tretman uravnotežuje vlažnost kože i djeluje opuštajuće na tijelo.
 • Bust care - njegujući, elastični i tonificirajući aktivni sastojci pružaju tretman s obnavljajućim i preventivnim djelovanjem za osjetljivo područje grudi i dekoltea. Koža je izuzetno kompaktna, njegovana, tonirana i čvrsta.

Anticelulitni tretmani

Njega tijelaSvaka metoda za rješavanje celulita ima za cilj smanjiti količinu masnih stanica, poboljšati krvotok, vratiti elastičnost i tonus vezivnog tkiva te stimulirati izlučivanje otpadnih tvari iz organizma. Nezdrav i nepravilan način života, nedovoljno uzimanje tekućine, nepravilno disanje, premorenost, neodgovarajuća ili preobilna prehrana, nedovoljna fizička aktivnost, stresovi, zagađen zrak i hrana - sve to pogoduje nastajanju celulita. To rezultira poremećajem probave, zatvorom i slabom cirkulacijom.

Dakle, riječ je o problemu koji nije samo estetski nego i zdravstveni, stoga se u Materada Centru problemu celulita pristupa na kompleksan način. U rješavanju problema nastoji se kod klijentica osvijestiti loše životne navike, usmjeriti ih na važnost zdrave prehrane i aktivnijeg načina života.

Osim navedenih savjeta, te grupnih vježbi ili individualnih vježbi na vibroplate-u, u ponudi su i specifični manualni tretmani koji kombiniraju prednosti limfne drenaže i anticelulitne masaže.

Tretmani se provode u nekoliko serija dolazaka (po izboru/potrebi 6 ili 10) u kojima se kombinira mehanički učinak anticelulitne masaže ili aparatne limfne drenaže, ovisno o stadiju i vrsti celulita. Body wrappingom u termo deci smanjenjuje se volumen.

Prema individualnom stanju i željama klijenata uvodi se program jačanja pojedinih mišića (trbuh, bedra, mišići stražnjice) ili program koji potiče limfnu drenažu lokalnog tkiva.

Najnoviji dodatak našem programu za oblikovanje tijela je ultrazvuk koji djeluje na razmekšavanje i resorpciju celulitnih nakupina.

Preporuka: šest - deset profesionalnih tretmana kroz četiri tjedna, povećati brigu o prehrani, povećati unos vode u organizam i povećati tjelesne aktivnosti. Postignuto stanje korisno je održavati jednom do dva puta u mjesec dana. Promjene životnih navika svakako su dugoročno učinkovita riješenja za oblikovanje tijela i održavanje zdravlja. Pitanje rješavanja problematike celulita treba gledati kao na svakodnevnu njegu za svoje tijelo. Osim serije od višetjednih intenzivnih tretmana čiji je učinak brz, ali ograničen na neko vrijeme, potrebno je kontinuirano raditi na povećanju tjelesne aktivnosti i održavanju zdravih navika u prehrani.

U ponudi su:

 • ANTICELULITNA MASAŽA - individualnim pristupom omogućava se prilaz bilo kojem ugroženom području te se prilagođava intenzitet dodira
 • SLIMMING EXPRESS – tretman mršavljenja
 • HERBAL WRAP – drenažni tretman tijela
 • ANTI-CELULITE WRAP - tretiranje kritičnih zona zahvaćenih celulitom
 • APARATNA LIMFNA DRENAŽA - aparatna metoda aktiviranje limfnog sustav
 • MANUALNA LIMFNA DRENAŽA - ručna metoda aktiviranja limfnog sustav
 • ULTRAZVUK – dubinska metoda omekšavanja i resorpcije celulitnih nakupina
 • Oxy Life Nova tretmani kisikom - saznaj više klikom ovdje