Opustite se i ublažite napetosti odabirom za vas idealne masaže
 

MASAŽE

Klasična masaža

Manualna tehnika masaže za bolne i napete dijelove tijela kao što su vrat, ramena i leđa, kojom se otklanja bol, spazam, grč mišića i miogeloze (nakupine mliječne kiseline u obliku bolnih otvrdnuća). Terapeut locira i posebno obrađuje – deaktivira bolne točke koje uzrokuju spazam mišića cijelog područja. Ova tehnika je idealna za osobe koje su prisiljene biti dugo u određenom položaju kao npr. rad za kompjuterom pri čemu dolazi do zamora mišića te pojačanog stvaranja mliječne kiseline.

Aroma masaža

Iznimno ugodna i opuštajuća masaža tijela koja, uz kontrolirano korištenje individualno odabranih eteričnih ulja, uravnotežuje i unaprjeđuje zdravlje tijela. Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom kemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav.

Anticelulitna masaža

Ciljani tretman koji koristi tehniku intenzivne masaže i dubokog pritiska na dijelovima tijela s nakupinama celulita. Ova masaža intenzivno stimulira i mikrocirkulaciju te time pospješuje razgradnju nakupina celulita. Koža postaje napeta, glatka i boljeg tonusa.

Mediteranska masaža

Za potpunu harmoniju duha i tijela, tijekom koje se koristi niz masažnih tehnika – od duboke relaksacije, poticanja cirkulacije, drenažnih valovitih pokreta do pokreta laganog istezanja muskulature. Smanjuje se napetost u mišićima, stimulira cirkulacija i potiče relaksacija. Za potpuni ugođaj masaža se provodi uz pomoć najboljih mediteranskih ulja – bora, lavande, kadulje, masline i ružmarina.

Relax masaža

Opuštajuća i umirujuća masaža leđa, lica, vrata i dekoltea esencijalnim uljima koja će vas dovesti do potpunog opuštanja i razbistriti vam misli a koži dati tonus i ugodnu mekoću.

U ponudi je i Total relax masaža s pilingom – piling solju i opuštajuća masaža cijelog tijela esencijalnim uljima.

De-stress head masaža

Stručne ruke naših terapeuta vratit će lakoću i mir te razbistriti Vaše misli ovom inovativnom masažom vrata, glave i vlasišta bez uporabe ulja.

Sea stone back masaža

Masaža leđa toplim jadranskim oblucima i toplom mješavinom mediteranskih ulja koja svojom izuzetnom toplinom i osmišljenim pokretima terapeuta vraća ravnotežu, regenerira kožu te pospješuje cirkulaciju. Osjećaj opuštenosti prenosi se na svaku stanicu tijela.

Masaža lica i dekoltea

Opuštajuća masaža koja njeguje i potiče mikrocirkulaciju, stimulira limfnu drenažu, otvara pore i omogućuje da koža diše, dok stimulacija akupresurnih točaka smanjuje napetost u predjelu glave, vrata i ramena.

Opuštajuća masaža stopala

Masaža stopala potiče limfnu cirkulaciju, opušta, djeluje detoksificirajuće, poboljšava živčani i krvožilni sustav, djeluje antistresno i umirujuće.

Manualna (ručna) limfna drenaža po dr. Vodder-u

Medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Postupak u kojem se određenim pokretima, različitim stupnjevima pritiska ovisno o području koje se tretira i smjerom dreniranja potpomaže rješavanju mnogih zdravstvenih i estetskih problema.

Rezervirajte termin masaže


Dozvoljavam da Materada privatna praksa fizikalne terapije Damir Deković na siguran način čuva i koristi moje osobne podatke za svrhe dostavljanja promidžbenih materijala, izradu statistike u svrhu poboljšanja kvalitete usluge

 

Podijelite s prijateljima