MATERADA CENTAR – KOZMETIČKI ODJEL

U Materada Centru, ljepota tijela promatra se kroz funkciju tijela. Ljepota postoji kada je tijelo zdravo! Vođeni ovim načelom nastali su neinvazivni, stručni, sigurni i ugodni tretmani koji ovaj Centar čine posebnim. Takvi tretmani svakoj ženi i muškarcu, u skladu s vlastitim stilom, omogućuju imati njegovano lice, relaksirano i njegovano tijelo, zbrinute ruke i zdrava stopala! Nije li to istinska ljepota?

Naglasak kozmetičkog odjela Materada Centra je na intenzivnim tretmanima lica uz upotrebu vrhunske kozmetike i sofisticirane kozmetičke tehnologije, zatim na visokokvalitetnoj i sigunoj medicinskoj i estetskoj pedikuri, te inovativnim ritualima opuštanja.

Izrazito su zanimljivi i posebni programi Man Space, i De-stress Solution, te Wedding Beauty i New Mum programi koji nude jedinstveni spoj tretmana upravo za specifične potrebe korisnika.

Megasun Optima stojeći solarij uz najnoviju tehnologiju, koja stimulira kolagen te dodatno hrani kožu D vitaminom, zasigurno će biti dodatni poticaj klijentima koji žele uživati u jedinstvenom iskustvu ljepote i njege tijela.

Riješite se akni, ožiljaka, hiperpigmentacijskih mrlja, usporite znakove starenja i izgladite bore Riješite se neželjenih dlačica. Uljepšajte svoje ruke i nokte. Riješite se uraslih noktiju, kurijih očiju, zadebljale kože stopala. Uklonite celulit. I na kraju, ali nikako manje važno opustite se i ublažite napetosti odabirom za vas idealne masaže!

Zahvaljujući stalnim edukacijama, usavršavanjima i predanom radu stručnih kozmetičarki, ove su usluge postale već prepoznatljiv i zaštitni znak kozmetičkog odjela Materada Centra, u kojem se može očekivati samo vrhunska usluga i visoka usmjerenost klijentu. Svakom klijentu pristupa se individualno i ciljano, a zadovoljstvo klijenta mjerilo je kvalitete Materada Centra!

Dobrodošli

Podijelite s prijateljima