O NAMA

Privatna praksa fizikalne terapije pod vodstvom bacc physioth Damira Dekovića je interdisciplinarna, terapeutska i edukacijska medicinska ustanova u kojem djeluje stručan tim fizioterapeuta te liječnika kao vanjskih suradnika.

Programi tretmana usmjereni su odraslim osobama i djeci svih uzrasta, nakon izvršenih liječničkih pregleda. Radi optimalnog i što bržeg postizanja terapijskih ciljeva, naš stručan tim u svom radu koristi sveobuhvatni, individualni pristup u cilju prepoznavanja, procijene i riješavanja Vaših problema. Svaki klijent pod nadzorom je osobnog fizioterapeuta koji brine za kvalitetno i primjereno provođenje programa te, u konačnici, ostvarenje uspjeha.

Najveće priznanje Privatna praksa kroz razdoblje duže od 15 godina ostvarila je brojem zadovoljnih korisnika usluga, a u svrhu poboljšanja istih, nastavlja sa razvojem svojih programa kroz permanentne edukacije i usavršavanja, kako bi se omogućio kontinuirani rast i razvoj osmišljenog modela terapijskog koncepta prakse: Pokretom do zdravlja!

Fizikalna terapija se koristi u postupku liječenja i prevencije uslijed niza ortopedskih, neuroloških i reumatskih problema koji mogu nastajati ili nastati na razne načine i u raznim okolnostima uslijed:

  • neoperativno zbrinute probleme kralježnice i zglobova kod degenerativnih oboljenja
  • hernije diska, diskopatije, artroza, različitih bolnih stanja
  • operativnih zahvata na pokretačkom sustavu, operacija kralježnice, artroskopija ili korektivnih operacija (stopala, ramena, lakta, šake)
  • traume nakon pada, fraktura ili drugih ograničenja pokreta kroz dugotrajnu inaktivnost
  • poteškoće u mišićno-tetivnom prijelazu ramena, lakta (teniski lakat), koljena
  • urođeni ili stečeni problemi držanja, skolioze, kifoze, kriva stopala
  • reumatske promjene, poliartitis, fibromialgije, kronična bolna stanja
Sveobuhvatni, individualni pristup u cilju prepoznavanja, procijene i riješavanja Vaših problema

Podijelite s prijateljima