Kombinacija masaža i tretmana tijela s blagotvornim aromatičnim i ljekovitim biljem Zelenog Mediterana
 

AUTENTUČNI RITUALI OPUŠTANJA – s potpisom


Autentični rituali predstavljaju kombinaciju masaža i tretmana tijela u kombinaciji s blagotvornim aromatičnim i ljekovitim biljem Zelenog mediterana, Istre. Nastali su kao rezultat našeg tima, vođenog velikim entuzijazmom i ljubavlju prema podneblju u kojem živimo, djelatnošću kojom se bavimo i energijom kojom smo povezani.

MATERADA WELCOME TOUCH

Tretman dobrodošlice, opuštajuća masaža cijeloga tijela, lica, glave i vlasišta. Prvi dodir je od osobite važnosti za svaku osobu, stoga je ovaj ritual osmišljen sa željom da vam pružimo toplu, mirisnu, i nadasve ugodnu dobrodošlicu kroz cjelovitu masažu tijela koja će omogućiti da se u potpunosti opustite i iskusite sve blagodati ulja dobivenih iz biljaka našeg podneblja.
ADRIATIC SEA SENSATION

Tretman opuštajuće masaže cijeloga tijela jadranskim oblucima i toplim uljem. Inspirirani energijom i toplinom mediteranske kulture, pojačane mirisom jadranskog mora u rukama terapeuta koji pleše poput vala nastao je ritual koji obuhvaća aromamasažu upotpunjenu masažom leđa jadranskim oblucima koji potiču profinjeni osjećaj te dobrobit duha i tijela.
SENSE OF ISTIRIA

Masaža cijeloga tijela pindama punjenim aromatičnim biljem. Izuzetno blagotvoran tretman pindama, punjenim aromatičnim biljem Istarskog podneblja i umočenim u tople mješavine baznih i eteričnih ulja, na jedan poseban način daje osjećaj Istre, koja svojim prirodnim bogatstvima ovim ritualom doprinosi revitalizaciji cijelog tijela, vraća izgubljenu energiju te dovodi cijeli organizam u ravnotežu.
PARENZANA SUNRISE PLEASURE

Tretman pripreme kože za sunčanje s pilingom i masažom lica i tijela. Inspirirani izlaskom sunca kreirali smo aromatični ritual koji se sastoji od pilinga i masaže lica i tijela s pomno odabranim sastojcima te ritmičnim pokretima terapeuta čija sinergija dovodi do potpunog opuštanja i podizanja razine energije, a ujedno priprema kožu za izlaganje suncu.
PARENZANA SUNSET PLEASURE

Tretman hranjenja i hidratizacije kože lica i tijela nakon izlaganja kože suncu. Ritual je kreiran na način da nahrani kožu lica i tijela i podari joj sjaj kojim će se istaknuti njezina potamnjela put.

Podijelite s prijateljima