Metode koje će doprinijeti očuvanju i održavanju kože
 

TRETMANI TIJELA – njega i oblikovanje tijela


Zbog najrazličitijih opterećenja i načina življenja svaka koža nakon nekog vremena ukazuje na potrebu njezinog revitaliziranja i njege. U Materada Centru nudimo razne metode koje će doprinijeti očuvanju i održavanju kože.

Intenzivni aparativni tretmani  za  dubinsko djelovanje protiv celulita, te revitalizaciju i pomlađivanje kože jesu:

RADIOFREKVENCIJA (mršavljenje, tretiranje strija, podizanje stražnjice, zatezanje kože)
Radiofrekvencija djeluje na načelu kontrolirane akumukacije topline duboko u dermisu (srednji sloj kože). Ovo je neinvazivna metoda uklanjanja celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela i zatezanja kože, kožnih nabora i ublažavanje strija. Zbog regeneracije kolagena, vidljiva su poboljšanja u kvaliteti i strukturi kože.Tretman radiofrekvencije je ugodan i bezbolan. Siguran je za sve tipove kože. Dokazano djeluje, a rezultati su dugotrajni.

U ponudi su i:

  • ANTICELL ULTRAZVUK – dubinska metoda omekšavanja i resorpcije celulitnih nakupina
  • APARATNA LIMFNA DRENAŽA – aparatna metoda aktiviranja limfnog sustav
  • MANUALNA LIMFNA DRENAŽA – ručna metoda aktiviranja limfnog sustav ( link na limnu drenažu-masažu)
  • ANTI-CELULITE WRAP – tretiranje kritičnih zona zahvaćenih celulitom
  • ANTICELULITNA MASAŽA – individualnim pristupom omogućava se prilaz bilo kojem ugroženom području te se prilagođava intenzitet dodira ( link na anticelulitnu masažu)
  • PILING CIJELOG TIJELA 30min

Preporučena kura je od 6-15 tretmana ovisno o problemu koji se tretira, a uz profesionalne tretmane pravilno odabrana kućna njega predstavlja sam temelj trajnog uspjeha. Program oblikovanja i tijela izraditi će terapeutica u skladu s potrebama, željama i mogućnostima klijenta, a činiti će kombinaciju navedenih tretmana.

Podijelite s prijateljima